Albania öffentlich
[search 0]
Mehr

Download the App!

show episodes
 
Programi "Përmes Biblës" është pjesë e shërbesës "Përmes Biblës" të mësimit të Biblës në mbarë botën. Këto seri u planifikuan që në fillim nga Dr. J. Vernon McGee dhe janë përkthyer dhe përshtatur në më shumë se 100 gjuhë dhe dialekte. U planifikua që të ishte një program radiofonik ditor 30-minutësh, që në mënyrë sistematike ta udhëhiqte dëgjuesin përmes gjithë Biblës. Këto programe janë të disponueshme për ju në internet. Ne jemi mirënjohës që ju keni zgjedhur të mësoni më shumë për Fjalën ...
 
Leonarda is an Albanian comedian and conspiracy theorist. Each week she shares stories from her childhood growing up in the Bronx with a pack of rabid Albanian children all while berating the SHEEP who think the government doesn't lie to them. She's risking her life to tell you the TRUTH. Support this podcast: https://anchor.fm/leonardaisfunny/support
 
Çdo të Marte dhe të Premte nga ora 19:30 UK time , ky radio program ka si ide dhe qëllim përcjelljen e informacionit për komunitetin Shqiptar në Britani të Madhe dhe më gjërë. Këtu mund të dëgjoni dhe ndjekni biseda, intervista, analiza të ndryshme, informacione, biseda me të ftuarit në studio dhe virtualish për tema të aktualitetit, nga jeta e përditshme e deri tek arti dhe personazhe interesantë. Autore dhe Prezantuese: Eda Berisha Për më shumë vizitoni faqen zyrtare në Facebook www.facebo ...
 
Loading …
show series
 
Loading …

Kurzanleitung

Google login Twitter login Classic login